Professional 3 Plus: Чисто масло за по-дълго
Този фритюрник има 2 много важни функционални характеристики, които трябва да вземете предвид при пържене : Новият капак с прозорец и филтър против миризми и новата система за филтриране на маслото.
Прозорецът ви позволява да контролирате етапа на пържене, без да се налага да отваряте капака, така че с обикновен поглед можете да видите дали ястието е готово. Един от често срещаните проблеми във фритюрниците е миризмата, поради тази причина фритюрникът Taurus Professional 3 Plus включва филтър на капака, който значително намалява миризмата, произвеждана по време на пържене.
Втората характеристика е системата за филтриране на маслото. Фритюрникът има вграден филтър в долната част, под съпротивлението, с който можете да почиствате маслото, като по този начин увеличавате времето за използване. За да почистим маслото, просто трябва да премахнем съпротивлението и да повдигнем филтъра, където са уловени всички примеси, произтичащи от процеса на пържене. Този филтър се изпразва от примеси и след това се поставя на място.
Модерен дизайн
Досега при фритюрниците функционалността преобладаваше в полза на дизайна, но Taurus успя да комбинира тези 2 аспекта, създавайки линията Professional фритюрници, която носи модерен дизайн с корпус от неръждаема стомана. Контролният панел включва светлинни индикатори и детайли от неръждаема стомана, които му придават здрав и модерен вид. Убедени сме, че резултатът е толкова атрактивен, че определено ще искате този фритюрник да стои на кухненския ви плот, особено защото благодарение на компактните си размери ще се побере във всеки ъгъл на вашата кухня, без да заема много място.
Идеалната температура за всяка храна
Всяка храна трябва да се пържи на различна температура и за това фритюрникът Professional 3 Plus ви позволява да изберете температурата в зависимост от това какво ще пържите. На контролния панел ще намерите 3 температури, най-използваните са: 150°C, 170°C и 190°C (максималната температура, която може да достигне този фритюрник) и легенда, благодарение на която можете да идентифицирате оптималната температура за продукта искате да го изпържите Както можете да видите например: оптималната температура за пържене на зеленчуци е 150°C, за риба и месо 170°C, а за картофи и крокети 190°C.
Лесен за почистване
Фритюрникът Professional3 Plus е проектиран, като се вземе предвид проблемът с почистването на повечето фритюрници на пазара. Както можете да видите, фритюрникът е напълно сваляем, което прави трудната задача по изпразване и почистване на маслото много по-лесна. Освен това… всички части са изработени от неръждаема стомана. С изключение на контролния панел и съпротивлението, останалите компоненти могат да се мият в съдомиялна машина.
Безопасна термична защита :
При прегряване на олиото се задейства термичната защита и фритюрникът спира да работи. Когато това се случи, изключете устройството от електрическата мрежа и го оставете да изстине. След това натиснете бутона за повторно активиране, разположен в задната част на електрическата група, с върха на химикалка или подобен предмет, за да направите устройството отново работещо.
Reviews
There are no reviews yet.